pantang day 20

saya nk tnye, harini saya pantang dh hari ke 20 pstu pagi tadi saya bangun trus rse macam sakit contraction knp ye?, tapi mmg sakit sgt sgt sme macam contraction #firstbaby #firstmom

2 Balas

tu nama nya rengat.. proses rahim mengecut.. memg sakit mcm contraction.. makan je ubat tahan sakit atau paracetamol.. selain tu kerapkan bertungku.. Insya Allah memg boleh hilang rasa sakit tu

rahim tgh mengecut mmg ade rasa mcm tu. kalau terlampau skit sgt terus je pegi emergency.