Hi saya nk tnya susu formula apa yg ssuai untk bayi yg berumr 4bln? Saya dh try susu s26 tp tk elk #pleasehelp #firstmom

5 Balas

Kna try bnyak jenis. Yang mahal tak semestinya ssuai, konsep fm ni smua sama je, Tp tgok bby boleh terima dgan susu y mana. Sy prnah try s26, snow, karihom, last2 dari baby smpai skrg guna dutchbaby je. Alhamdulillah anak taknak susu mahal🤲🏻

frisolac step 1..anak saya minum dari umur 2bulan sampai skrg 5bulan alhamdulillah tiada masalah

dutch baby ok .. ank sy mnum s26 pom xelok dgn dia .. mnum dutch baby berak smua ok

tukar susu kena try and error sis. beli dlu yang trial pack.

Nan kid bagus