Masalah keputihan

Hi saya nk tnya. Normal ke tak ye keputihan yg mcm ni? Sbb dah 25 weeks sy pregnant ni first time keputihan mcm ni. Mmg start dr mggu lps mcm dh perasan keputihan dh start byk sikit tp still warna putih dan x berbau. Yg kali ni wrna mcm kuning nk ke hijau tp bila sy bau xde bau pape pun. Mggu dpn appt hari rabu kt kk baru plan nk mntk buat swab sbb takut GBS ke ape so at least boleh prepare awal. #firsttimemom #pleasehelp

Masalah keputihan
1 Balas

nnti puan try bykkn makan yogurt k .ia baik tuk rawat keputihan...jgn stress2 k dan jaga pemakanan..mg puan cpt sembuh ..aamiin dan mg dpmudah segalanya..aamiin