sakit bhgian pusat

saya nk tny ada tak y pengalaman mngandung dh 30w & sakit2 bhgian pusat? sbb apa ye? kulit meregang ke? kalau baring nk bgn terasa, nk mngiring terasa jgk.. bantu saya yerr

5 Balas

sama lah.. saya 33week nie kulit merenggangkan,gatal² .. baring melintang rasa sakit bawah perut.. baring mengiring bru rasa sakit tu hilng.. normal semua kata doktr.. insyallah xde apa²..cuma jgn Garuk .. sapu ubat gtl atau minyak tilon xsilp blh.. jnji jgn minyk pns

normal. sebab memang akan rasa sakit ngilu macam tu. sebabnya saya tak pasti tapi setakat ni alhamdulillah takde apa2 buruk yang berlaku.

2y ago

kdg2 bersin & batuk terasa sakit kn. tp makin hari makin berkurangan sikit la

Maybe sbb baby tgh bergerak area pusat ? Sbb pengalaman saya kalau baby tolak atau bergerak area situ mmg ngilu sikit pusat saya huhu

sori takda pengalaman. mungkin time jumpa nurse/doktor nanti boleh tanya.

Sama la kita. Rsa sakit ngilu dkt area pusat, sy dh 33weeks+

2y ago

Xde 😂😂 sbb sy dri 27weeks dh start sakit,so mcm dah lali dh. Esok appointment bru nk tnya nurse 🤣