Insurance untuk bayi

Hi 🙋 saya nk tanya pendapat ibu2 yg ambik insurance untuk bayi. untuk diri saya sendiri dah ada cuma saya nk survey2 untuk bayi selepas bersalin . Sebelum saya tanya agen insurance saya nak tanya sini dulu berapa ibu2 bayar untuk insurance bayi tu sebulan yer dan yg mana yg ok😊 bajet saya RM300 sebulan ke bawah. #firstbaby

2 Balas

just 140 per month. worth the price. klu sis nk tahu ttg benefits dia sis boleh ws saya 0123961096

saya bayar rm236 sebulan. insurance prudential