jadual pump susu

saya nk tanya, anak skrg dh nk masuk 3 bulan, tak lama lagi saya dah start bekerja, saya nak pump susu badan saya, boleh ajar tak mcm mana nk pump susu byk2? selama ni sy bagi fm juga cuma kalini saya nk lebihkan susu badan tapi tak lama lagi sy dh bekerja. mcm mana caramya ya?#SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

Dapatkan bimbingan drpd kaunselor penyusuan bertauliah macam Owh Didiyana. Follow medsos dia atau join group FB Happy Breastfeeding Malaysia