tak datang period lepas bersalin dan fully breatfeeding boleh pregnant ke

saya nifas 4 bulan, bulan 1/2021 stop nifas lepastu tak datang haid selama 5 bulan. pernah bersama masa bulan 4 lepastu ada check upt after 2weeks jawapannya kejap -ve kejap +ve, badan cepat lesu letih, rasa nak demam, breast cepat sakit dan bengkak tu tanda hamil ke ? masuk bulan ni ada test juga dan -ve. buntu 🥺 #1stimemom #rezekiAllah

1 Balas

Boleh pregnnt. Nurse pernah cakap 6 bulan lepas bersalin kena pkai perancang sbb dah subur. Mcm saya dulu pn terkejut tetiba rasa ada benda gerak2 dlm perut. Rupanya kandungan dah 5 bulan. Beza setahun je anak ke 2 dan bongsu