Kandungan 36w2d

Saya ni sejak masuk 34w haritu lagi asik terpikir mcm mane la rasa nak terberanak tu ye..orang kata kalau dia mengeras manja2 gitu bukan tanda nak bersalin. Kalau rasa mcm pinggang terlalu sakit teramat sangat macam rasa senggugut teruk tu tanda nak bersalin..tapi kan,saya senggugut pon tak pernah rasa selama hidup ni. Risau nya rasa..sampaikan tak boleh tidur sebab terpikir semua ni. Tapi risau2 saya,takdela over sgt risaunya.. Abang2 saya pulak yg risau,pasal saya sorang je adik perempuan..hahahahha Mommies2 semua mintak doakan saya ya Mudahan saya dapat bersalin dengan mudah nanti tanpa koyakan..emm sebab ni first time ngandung..orang kata kalau first time biasanya dia akan gunting sbb takde laluan lagi..tapi takpela asalkan baby kluar dengan mudah dan selamat. Due saya 1/6. Semoga mommies yg nak bersalin jugak tu dipermudahkan segala urusan ya. Amiin❤️ #firsttimemom #free

13 Balas

nak tanya nienkat moms² sya ada keputihan tapi tak hilang dorang pantau saya dlm 1-2 klu tk hilang doc akam induce bersalin awal ke mcm mne ? sye skrg 34wek1