Kaki cramp 😫

Saya ni dh 33minggu, tiba2 ja kaki cramp. Sblm ni ok xpenah cramp pun. Dh bgtaw nurse, nurse ckp dekat2 nak bersalin mmg mcm ni. Tapi saya sakit sgt xtahan. Selalu kena mlm time tdo. Dh pakai stocking pun xok. Nak buat apa yaaa? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Sama sy pom dh 3kali kena cramp dkt betis time nk bangun tido kdg time tido, nk jalan tu ya Allah sakit sgt mcm batu keras betis lepas cramp, sy ada baca punca sbb kurang calcium skrg dh 36w

1y ago

saya tnya nurse pasal kurang calsium tu. nurse saya ckp xsemestinya cramp sb kurang calsium.. saya pun xpasti laaa