Baju baby

Saya new mom dan confius beli baju baby sedikit tu mcm mana ye. Sbp size 0-3/3-6 month mcm sama je🤣. Bole suggest tk brpa helai untuk size 0-3 month🫢🫢🫢#pleasehelp #firstmom #firstbaby

6 Balas

Haii mommy. Sy pon sama. Tp baik beli baju size besar sikit. Sebab baby nb skjp je akan mmbesar. Sy bli baju bby NB 3/4 psng je Yang lain cri size 6-12 . Biar bsar tak rugi. Yg NB collect baju anak2 sdre dulu je yg elok lg utk buat tukar2