Baju baby

Saya new mom dan confius beli baju baby sedikit tu mcm mana ye. Sbp size 0-3/3-6 month mcm sama je🤣. Bole suggest tk brpa helai untuk size 0-3 month🫢🫢🫢#pleasehelp #firstmom #firstbaby

6 Balas

Hi mommy. Nampaknya masalah kita ni lebih kurang sama lah 🤭 Saya pun first mom and memang confused sangat hal ni. Tak tahu nak budget berapa helai beli baju newborn, and 3-6 months. Takut terkurang sangat and takut terlebih banyak pun ada. Hahahaha.

Haii mommy. Sy pon sama. Tp baik beli baju size besar sikit. Sebab baby nb skjp je akan mmbesar. Sy bli baju bby NB 3/4 psng je Yang lain cri size 6-12 . Biar bsar tak rugi. Yg NB collect baju anak2 sdre dulu je yg elok lg utk buat tukar2

Hi. Saya beli newborn sikit je dalam 4 helai. Lepastu saya beli banyak 0-3m & 3-6m. Saja beli banyak 0-3m tu sbb taknak baby pakai baju gelebeh 😂

saya banyak beli saiz 3-6m sis. 0-3m tu ada jugak. newborn tak beli lgsg.

Biasa nb saya beli 3 helai 0-3 beli 3 helai. Banyakkan 6-12 😬

5-6 helai cukup. Hari2 boleh cuci tangan je