Hi Mommy²

Saya naktanya...ada ke kat sini..husband dia keje Dan malam taktolong jaga anak langsung ?..dah la keje Dari pagi sampai ke maghrib....kalau ambik anak pun setakat ambik tunjuk orang ..main sekejap..itu je..yang lain dia suruh kita yang buat..ada ke husband mommy² macam tu...dah la anak sekarang banyak akal..naktido kena dodoi yang betul..nakminum susu pun kena pujuk dulu baru nak..kalau takpujuk memang takdenye nak SelAmA 6jam...saya penatlah mommy mommy..mental saya pun kadang down ..macam naknangis sangat..hmm....#pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Balas

then bagi tau husband u. luah dgn dia apa u rasa. selagi u x luah selagi tu lah dia x tau. bincang berdua. hari2 bincang benda sama pon xpe. and rajin2 kan mulut utk mintak tolong 'abg tolong jaga anak' 'tlg buat susu' 'tlg mandi anak'.

10mo ago

Btl tu.. sy pun bt cmni..mluah smbil ngis.. sbb jga nb bby dgn 18 bulan…urus kucing n rumah mmg pnt.. lps kjadian tu bru ada kerjasama..

org laki ni dia kne ckp.. kalo x ckp gitu lah, xde nk buat..