saya preg anak luar nikah

saya naktanya saya buat buku pink sebelum saya bernikah , tapi sekarang saya sudah bernikah jadi boleh ka saya bersalin bertemankan suami walaupun buku pink saya daftar sebelum saya bernikah?

3 Balas

hi boleh je.. kawan saya pun preg luar nikah suami boleh teman tapi kena buat swab test.. tapi sebab nak tunggu result lama sangat kawan saya beranak je tanpa suami dia teman, maleh nak tunggu katanya😂

cuba tanya nurse yg checkup awak tu. boleh tak tambah details suami kat buku pink tu? kalau boleh, mungkin boleh la suami teman. tp skrg bukan semua hosp suami boleh masuk lr pun

cubalah tnya nurse or cuba call hosp