Hi mommy nak bertanyaaaaaaa

..saya naktanya ..adakah ini normal ?..seluruh leher dia ada...#ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

Hi mommy nak bertanyaaaaaaa
2 Balas

anak awak ada vitiligo ke sis? cuba nanti awak tanya doc kalau jumpa lagi. sebab macam sama dengan symptoms vitiligo

10mo ago

dia macam tompokan putih dekat kulit. tak specific tapi boleh jadi kat mana mana bahagian badan. awak tanya yang lebih pakar ye sebab saya pun tak sure nak explain macam mana. semoga dipermudahkan urusan. https://www.tips-kesihatan.com/penyakit-sopak-atau-vitiligo-punca-tanda-dan-rawatan/?amp

Tak normal.. Tanya doktor

10mo ago

Kena bgtau doktor tu balik atau jumpa doktor lain yg mahir