Normal atau tidak

Saya nak tnya.. Sekarang saya dh masuk 8 bulan 1 minggu.. Normal ke kalau tidur malam selalu bocor ya? Maksud saya mcm air jernih selalu keluar. Kadang tu smpai 3 kali saya tukar under wear dalam waktu tengah malam hingga ke awal pagi.. Tapi perut saya tk rasa sakit... #bantusharing

2 Balas

kalau yakin tu bukan air kencing, terus ke kecemasan untuk inform pasal tu.biar doktor check samada air ketuban bocor atau dah ada bukaan

2y ago

Kalau leaking selalunya x sakit. X ada contraction. Kalau pecah, ye akan ada contraction lepas tu. Sy masa anak first ketuban pecah, lepas tu baru start rasa contraction. Makin lama makin kuat

Ouh