Bijirin nestum

Saya nak tnya, ada tak ibu2 sini bagi bijirin nestum dekat anak umur 4-5 bulan. Mksd sy tu nestum yang dimasukkan dalam susu baby. #firstbaby #ingintahu

3 Balas

Cukup 6 bulan baru intro solid food. tak perlu ajar makan instant food . once dah start intro yang instant , anak akan reject real food dan nak ajar balik untuk mkn real food take time. 😊

No. Jangan gatal2 tangan🤣 start 6 bulan baru boleh introduce dia dengan bubur kosong. I suggest u search dekat google

Rata rata bg baby start makan dgn bubur nasi kosong masuk 6 bulan ke atas. Nestum tu sepatutnya start 6 bulan ++ juga