Pantang sendiri

Hi saya nak tau boleh tak share experience mommy mommy yg pantang sendiri? Persediaan sebelum dan selepas pantang?thank you.

1 Balas

Sy sediakan brg berpantang satu tmpt. brg bby satu tempat. semua tepi2 katil je. Sy mndi air paip je.. pgi2 suami sediakan srpn mkn tgh hri sekali lauk mlm. dia mndikan bby semua. Sy mandi pakai pilis minyak panas dkt prut dgn stokin. lps suami kerja. jaga la bby. kalau bby tido jalan2 la sikit dlm rumah buat kerja yg mmpu je. tp 2 minggu pertama mmg terbaring je sbb Luka Sy koyak smpai punggung

3y ago

okay thank you 😊 tapi tu la sebab saya ada toddler tu risau juga nak handle sorang masa husband kerja.