Hamil semula selepas keguguran.

Saya nak tanya..lepas keguguran berpa lama ye waktu yang sesuai untuk megandung semula??? Ada tak yang megandg selepas 2 buln keguguran..kandugan selamat ke?? #bantusharing #pregnancy

1 Balas

saya baru keguguran..28/11/2020....dan hamil semula..skrg 6weeks..ada mesej misi utuk tnya buka buku..skli DPT msj"Awak xpantang ke??..saya xjwp.. just pujuk hati..Sya sangt sedih atas keguguran twin😫😭tahun lepas..dan saya berpantang ...piriot pertama bulan 12/2020...piriod ke 2 DTG bulan 1/2021...dan skrg saya hamil 6minggu dri last kiraan piriod saya 24/1/2021......