Drip iv cosmofer

Saya nak tanya, sya ambil ubat zincofer. Tp skg tgh drip iv cosmofer selang sehari. Saya cuma nak tahu perlu ke makan lagi ubat zincofer? Ke bila dah selesai baru makan zincofer blek.

2 Balas

saya haritu dr kata seminggu stop makan ubat tambah darah , after seminggu bru smbung balik ubat . klau awak nk confirmation yg tepat boleh tnye nurse atau dr yg jaga awak nanti

11mo ago

Leganya cmtu. Sbb najis warna coklat. Biasa makan zincofer najis hitam. Itu saya nak kepastian tu.

3 hari slps last dose baru start makan semula.

11mo ago

Tapi najis keesokannya mmg warna coklat ke sis?