Spotting ke ni?

Saya nak tanya spotting ni ada masalah hormon jgk ke?bulan ni saya dah 2 bulan spotting,tapi upt still negative lagi..gambar dekat Komen..

4 Balas

Rsanya asal spotting on off atau non stop selama 2 bulan perlu g check sis..could be juga msalah hormone..last time sy tiba2 mcm ni spotting on off for 2months juga, sy check dkt klinik swasta mmg msalah hormone so doctor bgi ubat utk cantikkn blik hormone..lpas setahun baru cycle period sy cantik balik

Ya spotting tapi tak tahu sebab apa. Kena jumpa pakar sakit Puan untuk further examination.

Kalau upt negative period la kot yg keluar sikit2

2w ago

last check upt seminggu lepas, negative.. spotting ni yg jer keluar pastu xde dah..

betul ke ni spotting?

2w ago

Kalau saya dulu spotting tak camni, color dark sikit. Color merah camni saya consider period. Tp taktau la kalau org lain