makan dalam pantang untuk czer

saya nak tanya, sekarang saya dah 41 hari pantang bersalin czer. mommies yang tengah atau pernah berpantang bersalin czer start makan makanan tak pantang bila? sebab pantang czer & normal ni saya rasa semestinya berbeza kan. boleh share² tak? #SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantujawab #bantusharing

8 Balas

Istilah pantang makan ni, pantang makanan yang awak alergik. Itu sahaja. Terpakai untuk bersalin normal & czer