Salam semua. Saya buntu sama ada nak bagi family angkat atau jaga sendiri baby ni atas faktor duit

Saya nak tanya, saya pregnant dah 8 bulan sekarang. Saya mengandung anak luar nikah. Parents saya tak tahu. Saya pelajar tahun akhir master. Berat hati saya nak serahkan baby ni kat orang lain, sebab saya ada deal dan tanya badan kebajikan. Rasa sedih dan tertekan bila fikir nak bagi baby ni kat orang lain. Saya nak jaga susah juga atas faktor kewangan yg terhad. Apa pendapat semua? Tolong saya 😭 #1stimemom #firstbaby #advicepls #mommybuntu

22 Balas

bagi sayaaaaa laaa awak sy jaga 😭

thank you huhu♥