First scan

Saya nak tanya, saya dah buat buku pink di kkia dan first scan misi bagi 2/2 nanti. Sekarang saya baru 8weeks 2 day. Kalau saya nak scan dekat swasta boleh tak dalam masa terdekat ni. Nak dengar dengupan jantung dia. Minta ibu ibu yang ada pengalaman share dengan saya please.#1stimemom #advicepls

1 Balas

Boleh je.. sy first scan 8week kat swasta.. dh dgr degupan jntg baby.. lepastu baru bukak buku pink.. nt nurse kat kk akan mintak gambar scan yg kite buat jat swasta

3y ago

Pegi laa scan kat swasta awak 😁