Soalan area Miss V

Saya nak tanya. Saya dah 15w. Normal ke rasa mcm menyucuk tajam dekat bahagian clitoris/biji kelentit tu? Dia tak selalu datang sakit tu. Kdg2 bila dia datang, rasa ngilu, sakit sikit. Sakit dia takdelah teruk sampai saya tak tahan. Bila check air kencing, nurse kata bersih. Saya search google katanya normal. Saya belum beritahu Dr. Mungkin ada ibu2 yg pernah rasa mcm saya rasa?

1 Balas

Nanti junpa doc ya sis, rasa mcm tak ada apa tu

4mo ago

masa dulu tu, dr tgk mcm takde apa. mgkin perut makin nak membesar. jadi mungkin dia menekan2 gitu. sbb air kencing saya bersih. keputihan tak teruk. lama2 pun dah hilang cucuk2 tu tapi masalah lain pulak ada heheheh