Nak tanya mommies yang bersalin normal

ape je korang rasa lepas bersalin .. selain daripada sakit badan . sakit bahagian miss v ada tak , mcm sye . sakit mcm lenguh dkt tepi miss v pastu clitoris rasa mcm kejang mcm kene tarik bila nak bangun nak kencing .. maaf tiada pengalaman. ayat tak jelas sbb tktau mcmmne nak explain #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

normal biasa ikut ketahanan badan juga.sy anak sulong banyak yg lenguh2 walau berurut tangas memang akan rasa beza badan lepas bersalin anak sulong.anak kedua pulak segar jer maybe sy amik supplemen tambahan dh makanan sihat masa pantang

2y ago

tyou for sharing 😊