Masalah keputihan

Saya nak tanya , saya ada masalah keputihan agak teruk , tapi saya punya appointment 10.11 nanti , tunggu 10.11 , samaada pergi klinik harian atau pergi tempat ibu mengandung terus ?

2 Balas

tak tggu appoiment tkpe sis. kalau rse byk sgt terus pergi klinik kesihatan yg biasa sis checkup baby tu ckp nk jumpa dr sbb keputihan terlampau byk. nnti dr buat yg muncung itik tu nk ambil sampel keputihan. bru je buat haritu 😣

Since appointment 10/11 dan sis hamil. Boleh terus ke klinik kesihatan ibu dan anak.

1y ago

Boleh ke klinik untuk ibu dan anak tu, sis. Sebab senang nanti ada rekod kesihatan semasa hamil