Keluar tanda 37week

Saya nak tanya petang td tetiba keluar lendir merah coklat pekat , pastu saya tunggu lama juga smpai lepas buka tkde rasa skit apa apa , so patut ke saya g LR Atau tunggu je smpai rasa contractions tu dtg. Lagi pun saya baru 37week skrg hmm. Risau mmg risau tapii takut kene ward plkk hmmm plss, ada sesape pengalaman mcm ni ke ??! #f1sTymMom

1 Balas

puan try amalkan zikir nabi yunus supaya tenang..dan mg dpmudahkan segalanya amiin لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ Lailaha illa Anta subhanaka inni kuntu minadzholimin "Tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau, sesungguhnya aku adalah termasuk orang-orang yang zalim."