Overfeed ke?

Saya nak tanya, pernah tak anak korang muntah susu selepas sendawa? Anak saya fully fm, before this dia ok jee minum susu s26 tapi 2/3 harini dia kerap muntah selepas sendawa . Saya tak pasti itu muntah atau jeluak. Saya patut tukar susu atau anak saya overfeed? Saya kesian pulak dekat dia 😭 #firstmom #tolongbagijawaban

2 Balas

usia baby? sekali baby minum berapa oz per sesi? baby minum setiap berapa jam awak? jeluak ni susu meleleh keluar after awak sendawakan baby. muntah ni mcm kita muntah. terus terkeluar dr mulut. bukan meleleh

4mo ago

Faham, baik awak . Terima kasih ❤️

Overfed atau perut kembung.