miss v lepas bersalin normal

saya nak tanya pengalaman mmy2 kat sini ada tak mcm saya? saya bersalin normal..jahit tiga kali...ubat tahan sakit yg cucuk kat miss v tu pun bnyk kali juga...memang normal ke rasa ngilu, kdg kalau berdiri lama pun rasa penat kat bahagian miss v sana? ada rasa dipicit pun ada..jadi tu sebab sy tak dpt berdiri lama..saya berpantang hari ke-23..normal ke mcm ni? hmm...kesan ubat bius tu ke? ada cara nak sembuh dari ni?

1 Balas

Ui napa bole smpai 3kali jahit tu mommy .saya jahit 2kali pun sudah trauma . Btw saya pun macam kmu time saya pantang tak bole berdiri lama rasa lain dekt miss v .. So kmu bnykkan rehat saja if mash sakit nti time chekup bgtau nurse atau doctor .

5y ago

pertama kali tu salah jahit...lepastu doktor seorang lagi jahit, yg seorang dia jahit tak lengkap...last skli jahit lagi untuk lengkapkan jahitan tu..😭tq mmy..brpa lama rasa lain mcm ni kat miss v nak hilang? ye sy selalu berehat...