Dari kl pergi terengganu

Saya nak tanya pendapat, 14/10-15/10 nanti family suami ajak ke terengganu (saya dari KL) dan saya time tu dah 35minggu 3 hari. Semalam dah consult doc and doc tak sarankan pergi sebab baby kepala dah dekat bawah and risau apa apa jadi. Tapi family suami macam kata takda apa apa pun dan suruh juga pergi… so anda semua rasa camna ya? Kalau fikirkan memang matang 37weeks tapi saya pun macam risau juga dalam perjalanan ada apa apa ke apa kan sebab jauh la anggaran 6 jam dalam kereta hmmmm #sisbuntu #firsttimemom #ingintahu

10 Balas

sy esok genap 36week. baru turun dari cameron. skrg kat perak. esok nak balik kl. sakit bahagian ari2 sbb byk sgt berjalan. tawakal habis. kalau sis jenis kuat, da biasa byk jalan, sis bole pegi. tp kalau setiap hari jalan sikit2 je, takpayah la.. risau badan terkejut and jd apa2 😣