Covid 36 weeks

Saya nak tanya, patutnya ada appointment KK 36 weeks tapi saya kene kuarantin sebab Covid. So far Alhamdulillah baby okay sangat active. Cuma waktu saya kuarantin saya dah call KK bgtau saya tak boleh datang nurse kata okay jee takde bagi apa2 follow up appointment. lepas 3 hari saya call balik takde siapa angkat. apa perlu saya buat ye lepas kuarantin? boleh ke saya walk in je 37 weeks tanpa apa2 appointment? #firstbaby

2 Balas

bulan 10 hari tu saya kena covid jugak. kalau kita tak datang nanti KK akan call kita tanya kenapa tak datang so bagitahu je kuarantin sebab covid nanti diorang akan bagi date baru appointment.

7mo ago

ohh dia akan call yee, sebab saya duk tggu juga KK call bagi next appointment tapi tak call2 dah 3 hari. saya risau sikit sebab 36 weeks kan nak ambil darah scan baby semua, saya taktau procedure kk macam mana

suami blh tlg walk in ambil tarikh baru. bawa sekali buku pink ibu

7mo ago

noted, thank you awak!