pregnant 37w3d

hi saya nak tanya . pagi tadi saya ada buang air besar . and saya pelik sebab ada lendir berwarna putih yang banyak . kalau nak kata tu keputihan , saya tiada keputihan . benda tu macam lendir yang banyak . even saya dh basuh dia keluar lagi . plus semalam saya rasa macam senggugut dalam 5 ke 6 kali daripada tengahari sampai malm . harini pun sama ada rasa tapi tk kerap sangat . perlu ke saya pergi ke hospital ? #firstmom

4 Balas

better g hosp sis..ape2 nnti update..semoga dipermudahkan utk sis n bby..aamiin

2y ago

inshaallah esok pergi kk dulu then baru pergi hosp . apa ii saya update sini . mekasih sis replyy

Better pergi kalau sis risau. Semoga dimudahkan urusan 🥰

2y ago

baik sis terima kasih sebab replyy

better pergi sis takut laluan dah bukak banyak.

2y ago

sama3 sis. kalau cm 1 cm 2cm bru mgkin kene balik dlu tp kalau dh senggguut cmtu mgkin laluan dh ada tp kena seluk dlu bru tau brpe cm. kalau 3cm ke atas bru dy akan admit wad

lendir putih tu dah kira tanda2 bersalin dah awk