Bayi saya tidak berak sudah 3 hari

Saya nak tanya, Normal ke kalau bayi sudah 3 hari tidak berak termasuk harini? Anak saya baru berusia 25 hari dan dia masih menyusu badan dan susu formula. Tetapi saya dah tengok perutnya tidak kembung dan asyik kentut sahaja. Adakah ianya normal? #ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Anak sy ada masalah kembung yg teruk dan kerap ke klinik dan hospital sbb ni. Doktor ada cakap, selagi baby ada kentut kentut tu should be okay. Tp kalau dh 5 hari pun still tk berak, boleh jumpa doktor.