Berat turun 3rd trimester

Hi saya nak tanya, normal ke berat saya tiba tiba turun? Semalam saya timbang 66kg, hari ni tiba tiba 62kg 😭 Ni first pregnancy saya so saya cemas sikit :(

5 Balas

Sy ni makin btambah berat smpai doc nasihat sruh diet..ape xnye start 12 week dah xde alahan lgsung 🤭

as long as berat baby naik xde masalah. ade alahan balik ke dh hujung2 ni?

Tiap kali saya nak bersalin berat turun nak dekat akhir akhir tu 😂

Sy pn mkin drop. Dari 74.5 turun ke 73kg. Sy 33w. Sis bpe week?

dh brpe minggu? klu x silap, tu tnda2 dh nk brsalin

5mo ago

ah seram 🥲