Ubat zincofer

Saya nak tanya , memang kalau makan ubat tambah darah ni boleh mengakibatkan sakit kepala ? Saya kerap sakit kepala selepas makan ubat ni. Boleh bagi saya cara sama ada saya kena tukar ubat atau tips untuk kurangkan sakit kepala.#seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

kan..saya rasa pun mkan ubat tambah darah tu yg buat sya pening…sya try sminggu x makan ubat tu oke pula..minggu ni sya mkan lgi ubat tu..trus skit kpla memanjang shrian tu…asyik nak rasa muntah je blik..bila stop blik makan ubat tu ok pula😂😂

12mo ago

kan, tapi kena amik jugak la SBB hb low sgt, nak tidur baru makan