Kerja dari rumah untuk surirumah

Saya nak tanya maxmillion tu betul ke ada kerja macam tu? Kena bayar dulu. Ada tak yang pernah kerja dari rumah macam tu? Saya betul betul memerlukan kerja dari rumah . Nak hantar anak kat pengasuh mahal. Tapi saya perlu income untuk bantu suami saya . Saya taknak kerja cari customer atau drop ship. Penah dah kerja agak susah sebab saya tak pandai tarik cust . Kalau ada yang boleh tolong saya . Saya mengharap sangat bantuan anda #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

6 Balas

Rm berapa kena bayar dulu tu?

1y ago

20.90 seumur hidup. Awak ada pengalaman ke ? Saya takut scammer and last kena cari cust untuk jual barang