Makanan yang boleh dimakan selepas pantang(czer)

Saya nak tanya makanan apa yg tak boleh dimakan selepas pantang? Saya bersalin secara czer... harini hari ke 49 #czerianmom #Czer

2 Balas

Saya pun czer, doctor kata semua boleh makan selagi tak alergik. Lebihkan air masak, buah, sayur dan protein 😁😊 Tengok pd badan masing masing, sbb dlm pantang lg saya dah minum air sejuk, dessert semua tu hihi

1y ago

teringin nak makan maggie😢

dulu anak pertama setiap hari sy amalkan oren sunkist.spya cepat smbuh luka czer kita..

12mo ago

oren sunkist tu mcmmna ya?