Pad lepas bersalin

Hi , saya nak tanya . Lepas bersalin pakai kotex pants mcm ni boleh ke ? Dan boleh saya tahu adakah dia kene pakai sepanjang pantang ataupun hanya beberapa minggu ? Dan seterusnya hanya mengunakan pad biasa sahaja ? Maaf saya first mom .

Pad lepas bersalin
2 Balas

Hi, sis. Saya dulu kat hospital je pakai pants. Balik rumah saya pakai pad biasa.

9mo ago

okay terima kasih Puan atas perkongsiannya ❤ kita first time taktahu sangat hehe . nak beli bebanyak risau tak pakai membazer . hehe

Boleh..kalau rs darah dh sikit pakai pad biasa pun ok.

9mo ago

Saya beli 4pack je, sebab dalam dia cuma ada 2pcs