First babyy

Saya nak tanya la, mcm mana ye rasa perut mengeras? Sampai skrg taktau mcm mana rasa dia, kalau rasa mcm nk pecah sebab makan banyak tu ada la. #firstbaby #firstmom #seriusnanya#ingintahu

2 Balas

Cuba hujung2 minggu awk jln laju dkt taman, nnti blh rasa perut tu mengeras. Dulu saya selalu jog hujung minggu, tapi lepas pregnant x bolh nk buat mcm tu. Perut ni keras bahagian dkt ari2 je. Bahagian atas ok je. Or if u dgn husband nk bersama pun, dia boleh rasa mengeras. u berapa week? Saya start rsa mengeras masa kandungan 3 month mcm tu. Awal2 xde rasa pon

Perut mengeras ni akan jadi tiba2 mcm kita tgah stress perut mmg bleh jd keras