normal atau tidak

Saya nak tanya, kandungan saya sekarang ni dah nak masuk 5 bulan, normal ke sakit dari paha sampai ke kaki.. 2,3 hari dah sakit ni, kalau time malam lagi kuat sakit, urut pun x tahan jugak, jalan pun sakit xboleh berdiri lama sangat.. mohon ibu2 kat dalam ni bagi pendapat, sebab saya baru anak first xde pengalaman?

2 Balas

Saya pon sama jgk.. Xtahu knapa.. Kdang kena dkt tangan.. Kadang kaki. Wlpon da urut tetap sama.. Tpi skrg da 6bulan dah takde da

5y ago

Ok awk.. tq ye.. ni pun dh rasa ok sikit.. tp kt tangan pulak rasa sakit..

Saya pon sama juga tp sekarang dah ok. Jangan risau xda pape tu. Mak sy kata pembawakan budak ni mcm² tahan je la.

5y ago

Owhh ye ke, ok2.. Tq ye 😊 risau jugak sbb mmg sakit, x tahan sgt rasa..