Mengenai Pam susu

Saya nak tanya, kalau waktu pam kita berbeza setiap hari/Tak konsisten dengan waktu pam. Susu boleh drop ke? #ingintahu #seriusbertanya

6 Balas

waktu pam xsama xpa. tapi gap pam awak setiap hari adalah sama. awak pam setiap 2@3jam setiap sesi. mcm sy waktu pam setiap hari berbeza. sbb sy bergantung pada waktu last baby sy directfeed. jangan la awak pam sekejap 3j. lepas tu 5j. nnt pula 6j. itu boleh buat susu drop

1y ago

sama2 awak☺️

takpa tak sama waktu janji kerap pam. faham kadang macam ii hal la jadi tak dan kan nak ikut time

Kalau kerap bf tk drop. As long ada demand anak nak menyusu akan ada and susu tu keluar so supply akan ada lah.

1y ago

okay. term ksh

ya boleh drop jika hny aEP.mom tanpa.direct bf

ya