Perancang.

saya nak tanya kalau saya baru nak cucuk depo boleh ke eh ? baby dah umur 4 bulan sebab sebelum ni ingat nak rancang sendiri tapi suami pula suruh ambil perancang.#firstmom

4 Balas

Boleh sis pastikan bulan pertama minta suami jangan buang dalam dulu sebab kita xtau hormon badan kita lepas cucuk depo. Jaga2 la bila bersama tu. Macam saya minta suami pakai kondom dulu masa 2 bulan pertama. Sbb period akan ada sedikit perubahan juga sbb hormon kan. Just nak share dgn sis je.