First time pregnant

Saya nak tanya kalau pregnant memang selera makan akan berkurang ke macam mana? Saya kalau makan mesti takhabis tapi masih lapar bila paksa mesti muntah 🥹#pleasehelp

8 Balas

Sama la kita.. Loya n xlalu makan. Xmkn jd lapar. Suami plak ugut2 nati pengsan kena masuk spital, kalau laa dia rasa ape yg kita rasa

1y ago

Ouhhh samaa eh? Tuu laa kadang bukan kita paksa makan pun sebab rasa lapar tapi bila paksa muntah pulok.. husband saya kalau nampak muka saya berubah dia dah suruh stop sebab dia tahu saya nak muntah dah