Masalah payudara

Saya nak tanya kalau menyusu memabg payudara kendur ke..normal ke tak?tp sebelah kiri bila bgi susu secara mengiring mcm ada kedutan..tu tanda kanser payudara ke..atau normal..siapa tahu tlg bru kejap.. 🥺sya dh fikir mcm ii dh ni

2 Balas

normal je, mmg melendut melayut berkedut kejap kembang kejap kuncup kalau kita ni breastfeeding. layan je laa😅

normal

2mo ago

alhmdulillah..saya dh fikir mcm ii dah..sbb mak saudara sebelah suami kakak saya baru meninggal hari sabtu sebab kanser payudara tahap 4..dya x rasa sakit pun..pergi hospital doktor sah kan dya kanser payudara tahap 4