Assalamualaikum semua.

Saya nak tanya kalau macam gini pregnant atau tak ye ? Atas 23/8. Bawah 24/8 . #ttc1year

Assalamualaikum semua.
15 Balas

kawan saya bagi tahu kalau samar samar mungkin baru lagi .. tapi lagi baik check 2 minggu selepas tarikh period .. kalau still tak period ..

2y ago

cuba check pakai digital punya

makin terang dah line T..positif tu..nanti beli upt dip n tell dekat watson..yg tu blh detect cepat..test pagi2 tau..bangun dari tido tu

2y ago

Semoga ada rezeki saya dn suami 🤲🏼

+ve tu sis saya pun mula2 samar juga tpi try 4 kli dia naik dua line je skrng try tdi pgi alhamdulillah mkin pekat je line dia

2y ago

Saya rasa mual sis sama saya tiba2 demam lpas tu try buat upt naik 2 line tpi samar

sama macam saya awai2 kabur saya check hari2 hehe makin lama makin terang alhamdulillah skrg dah 19 week pregnt

macam sy juga tu. mula2 x terang mcm tu. tp skg alhamdulilah. da 7 minggu. nti cek after 2 week. sbb masi awal tu

2y ago

Alhamdulillah tahniah untuk sis . Amin amin semoga rezeki saya🤲🏼

InsyaAllah sis pregnant..nampak dh tu line samar2..take care..lg 2 ke 3 hari pekat la tu line nye..

yg kat bawa tu masih baru lagi nnty cuba lgi 2.3 hari gitu InshaAllah terang dah tu..hehe

dah nampk 2 line tu.. confirm. sy pon samar gak dulu. sebab xsabar nk check 😄.

sy mula2 mcm ni jgk sis.lepas sminggu mkin agak terang skit

2y ago

Alhamdulillah . Semoga rezeki saya dan suami . Dan congrats untuk akak semoga dipermudahkan segala urusan🥰

Belum preggy.Tak nampak double line.Usaha lagi.