Nak tahu sahaja

Saya nak tanya kalau kita pegi bukak buku pink mereka akan tengok data kita ke sama ade sudah berkahwin atau belom? #ingintahu

1 Balas

Nurse minta ic husb & wife serta sijil nikah. Dari situ nurse tahu la dh kahwin ke belum. Bila kahwin & bila mengandung nnt dia tahu la.

3y ago

Maksudnya tak ada bersama isteri masa pendaftaran? Nurse tgk berdasarkan salinan sijil nikah. Dia x detect pakai sistem. Nanti bagi salinan je yg ic tu pun sama. IC tu dia nk tgk sama tak dgn sijil nikah. Salinan tu semua dia x ambil pun sbb dia cuma nk tgk & tulis info nama & no ic kt buku kehamilan isteri.