Newborn 38 hari

Saya nak tanya. Kalau baby newborn baru 38 hari.. lewat berak 1-2 hari.. normal ke? Susu campur fm dgn bf.. warna najis ok.. cuma, lewat berak jelah #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Balas

normal. asalkan baby kencing, kentut okay. baby aktif menyusu, menangis, tidur. kalau perut dia keras/kembung, selalu tuam dan urut perut and badan-kaki baby.

2y ago

okey. terima kasih ye

bu boleh cuba mandi baby dengan air suam dan urut perutnya atau perlahan lahan gerakkan kaki seperti gerakan basikal untuk relaxkan ususnya

2y ago

Masya Allah. terima kasih ilmu nya