Persiapan baby

Saya nak tanya kalau baby baru bersalin baju dy selalu bape helai 1 hari..? #firstmom#firstbaby

7 Balas

Mcm saya bawa hritu 1 pasang tgh pnjg 1 pasang tgn pendek 1 pasang baju lubang2 Cuma standby je Tpi pampers memang kena bawa lebih dri 5 sbb kadang2 nurse check tgok da kencing dia minta tukar walaupun kita tgok mcm sikit je air kencing 😅

selagi bby xbcor berak atau kncing 1hri 2psg je..siang selai..mlm selai.. sbb tu sy sdiakn 20 psg bju.. 10 bju mlm 10 bju siang. xde lah kalut ayah dia nk bsuh sllu nti.😅

sepasang siang n malam je. tp kalau baby muak atau kencing tembus mmg kena tukar

Anak saya 2pasang je sehari slagi baju xkotor..

spasang siang spasang malam je

standby 2 pasang

2pasang