Brownies Discharge

saya nak tanya ibu² yang dah ada pengalaman dulu dari saya. hari ni saya keluar discaj warna brownish . staining saja la di panty liner. adakah tanda² keguguran? tanda saya terlalu penat? tanda implantation? saya dah ke PAC,dan bila doktor scan , doc cakap tak nampak jantung baby. doc cakap mungkin bayi masih kecil. jadi doc tak nampak.sedangkan sebelum ni scan 6weeks 2days, jelas jantung baby.

1 Balas

skrg dh brp mggu? kene bykkn berehat dan jgn buat keje berat sgt.. sy haritu risau ade keluar mcam darah sikit,doc ade bgi ubat utk kuatkn rahim.