normal ke x bernafsu time pregnant, mcm mana nak bagi bernafsu balik

hi. saya nak tanya ibu2 pregnant, tapi sebelum tu maaf soalan saya agak tak senonoh. time preggy ibu berhubungan dgn suami tak? saya pregnant baru 12w, sepanjang pregnant ni saya berhubungan dgn suami ada dlm sebulan sekali ja, itu pun kejap sangat. kadang suami saya mcm suarakan rindu nak bersama, tapi saya jadi takda rasa nak berhubungan sbb kan ada alahan, lepastu kadang penat jadi takda pun perasaan nak bersama. saya cuma layan dari luar, tapi suami mcm mintak nak 'tu'. saya ada jugak bagi suami try goda saya, tapi rasa tu tak sampai, saya betul2 takda rasa nak bersama. suami main tempat sensitif pun saya tak rasa apa, still kering, jadi saya takut nak bagi sbb takut sakit. saya rasa bersalah sangat, saya selalu minta maaf kat suami. suami ckp tak apa, tapi nampak la mukanya kecewa. mcm mana ya saya nak buat, saya rasa berdosa tolak ajakan suami, tapi saya betul2 tak in mood skrg ni😢

14 Balas

Normal je sis. Sy mase awal2 dulu mmg lgsung tk rse bernafsu pun . Tp dh msuk 11w ni saya pulak makin gatal 😂😂 tp suami okay je dia faham

Normal sis, sy anak 1-3 xde nafsu, kering. So mmg pakai lubricant. Anak ke4 skrg sy lak yg nafsu lebih hihi. Semoga dipermudahkan urusan sis

saya pun tgh alami skrg,tiada mood langsung nak bersama,suami peluk ke cium ke rasa tak selesa. tidur pun xnak tidur dekat" rasa sempit 🥲

Suami kne la memahami doktor pun saran kan di awal kehamilan jarak kan hubungan bersama..sbb blh bawa kepada keguguran juga..